Behandling
Hur kan vi behandla dig?

MASSAGE BEHANDLING

Aroma oljemassage

Denna mjuka till mediumhårda massage kombinerar de helande egenskaperna hos de essentiella oljorna. Aroma oljan återfuktar och lugnar själen samt att det få kroppen muskler att slappna av. Effekten av denna lugnande och avkopplande behandling sitter kvar i flera dagar.

Jasmin medicinsk oljemassage

En djupbehandling där terapeuten genom att trycka ,pressa händer och fingrar behandlar muskelspänningar och smärta. Genom att använda sig av en blandning av den thailändska och urgammal asiatiska läkande tekniker. Behandlingen ger avkoppling och muskelvärklindring. Denna massagebehandling rekommenderas speciellt för aktiva personer eller efter utövande av sportaktiviteter samt för dig som har värk och stelhet.

Klassiskmassage
(Huvud, nacke & rygg)

Denna medium till fasta massage är utformad för att fokusera på spända muskler i området runt nacke, axlar, rygg och huvud. Genom att mjuka upp spända muskler, som ofta är orsakade av den moderna och lite stressiga vardagen, ökar denna behandling blodcirkulationen, förbättrar rörligheten, framkallar djup avkoppling samt lindrar kronisk muskelvärk och smärta.

Jasmin thail medicinskmassage

Thai­mas­sage har man ut­fört i år­hund­ra­den inom de kung­liga pa­lat­sen. Den är bas­er­ad på djup tryckmas­sage utan olja och in­vol­ve­rar en­er­gi­lin­jer som går runt i krop­pen. Mas­sagen hjäl­per till att lösa upp en­er­gi­prop­par så att man får ett fritt flö­de av ener­gi i krop­pen. Denna massage lägger lite ton­vikt på att stretcha och böja krop­pen.

Hot stone massage

Hot stone massage Är mycket avslappnande och rogivande massage! Behandlingen gör gott för trötta och spända muskler och är en holistisk behandling där vi använder oss av lavastenar och aromaoljor.Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga och minskar spänningar och stress. Massagen ökar cellernas ämnesomsättning och stimulerar blod och lymfcirkulationen. Stenarna innehåller mineraler och framförallt järn som absorberas genom huden. Behandlingen är mycket lugnande och rogivande och gör att du känner dig mjuk och smidig. Ett härligt sätt att åter känna sig lugn och avslappnad och en fin möjlighet att komma ner i varv och återhämta sig. Du är unik, därför är också varje behandling unik.

Triggerpunkts massage

En triggerpunkt är ett litet område i en muskelfiber där flera muskelceller har mycket förhöjd spänningsgrad. Vid behandling av triggerpunkten i samband med massage får man en omedelbar effekt. Detta hindrar att smärtan och muskelspänningen sprids.

Barnmassage

Avslappningsmassage för barn från 5- 15 år. Barn kan också få ont i musklerna och behöva massage, inte bara vuxna. Ibland har besvären fysiska orsaker men ofta kan de vara psykiska. Oro och stress sätter sig som värk i muskler och leder. Med massage kan smärtan lindras och barnet få hjälp att slappna av.

Fotmassage

Denna metod går många tusen år till­baka och in­volve­rar en mjuk sti­mula­tion av aku­pressur­punkter i fött­erna som har en di­rekt kopp­ling till olika organ och kört­lar. Den är bas­erad på den kine­si­ska meri­dian teo­rin av Chi, en­er­gi­väg­arna i kropp­en som har sina ändar i fött­erna. På dessa punk­ter i fött­erna sti­mule­ras harmoni och balans i kroppen.

SPA BEHANDLING

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage är en ho­listisk be­hand­ling som fung­er­ar bå­de som zon­te­ra­pi och aku­pres­sur på samma gång. Dessa sti­mu­le­rar och ak­ti­ve­rar både ansikte och de inre organen. Be­hand­ling­en bör­jar med ren­gör­ing, pee­ling, av­slapp­nan­de ansiktsmask och fort­sät­ter med mas­sage och fukt- och en­er­gi­gi­van­de lavendel/honung gel från vårt eget märke Mirakuru by Arawan. Vi av­slut­ar med en under­bar skalp­massage för att ökar väl­be­fin­nan­det och gör upp­le­vel­sen total.

FOTVÅRD

Lyxfotvård med saltskrubbmassage

En traditionell behandling som hjälper till att lugna trötta fötter som framkallar djup avkoppling. Fötterna behandlas först med ett lugnande fotbad med dead sea salt och därefter en exfolierande fotskrubb och tar bort förhårdnader av på hälar och tår, rensning av nagelband, klippning, slipning av naglar och fräsning av kartnaglar (om det finns) Vi kombinerar massage och reflexologi, som gör den här behandlingen till en riktigt härlig kur för dina fötter. Lack ingår om så önskas.

Fotvård klassik

Fötterna behandlas först med ett lugnande fotbad, därefter tar bort förhårdnader på hälar och tår, rensning av nagelband, klippning, slipning av naglar och fräsning av kartnaglar (om det finns) Avslutar med att massera in mjuktgörande salva. Lack ingår om så önskas.

Vaxning

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare. Med vaxning får man en temporär hårborttagning som håller ca. 2-3 veckor. Om du vaxar regelbundet blir resultatet mer hållbart. Vaxet appliceras varmt på området och dras sedan bort med en remsa. Vi använder honungsemulsionvax på känsliga området och tekniken är utan remsa. Hudrodnad kan uppstå 1-2 dagar.

Brasiliansk vaxning innebär att man med ett skonsamt vax avlägsnar könshåret ända bak. Att tänka på innan; Håret bör vara mellan 2 - 5 mm långt. Är det för långt måste det klippas eller trimmas ner lite grann innan du kommer på vaxning.

JASMIN FACELIFTMASSAGE
(NATURLIG BOTOX)

Om Jasmin Faceliftmassage

Tänk dig en helt naturlig helhetssyn på att erhålla och bibehålla yngre, slätare och friskare hud i alla åldrar. Jasmin Facelift massage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster, helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

Möjliga resultat efter en kur med JasminFacelift massage:

  • Reducerar linjer och rynkor samt förebygger nya, i och med ökad produktion av elastin och kollagen.
  • Stramar upp huden, minskar dubbelhakan och stramar upp halsen.
  • Slätar ut och stramar upp dekolltage.
  • Motverkar påsig och trött hy.
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet.
  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster.
  • Även bra mot spända käksmuskler , huvudvärk och migränt

Hur går Jasmin Faceliftmassage till?

Jasmin Faceliftmassage är en unik massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram dina ansiktskonturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

Jasmin Faceliftmassage består av en grundlig rengöring med en ren, hälsosam ansiktsrengöring och varma handdukar för att mjuka upp huden. Denna process renar och detoxa huden och förbereder huden för massage. Innan vi börjar massera ansiktet, börjar vi först med fötterna.

Vi använder thailändskt massagetekniker för att öppna energiflödet och hjälpa kroppen att slappna av. Sedan packas in håret och vi är då redo att börja.

Köp vår presentkort och ge bort en upplevelse!
Ge dina nära och kära en riktigt skön och avslappnande stund. Ett presentkort är en mycket uppskattad gåva.